Padakker 83 | 4824 SW Breda | 06 42176521 | info@tuinstudiolindegroen.nl
voor buiten gewoon genieten ...
Referenties
Het overtreft onze stoutste verwachtingen ...

“We hebben vandaag het ontwerp ontvangen en we moeten zeggen: het overtreft onze stoutste verwachtingen. We vinden het schitterend en hebben de hele avond van de nieuwe tuin zitten dromen. We willen je bij deze bedanken voor het meedenken en het inleven in onze wensen en ideeën. Je bent erin geslaagd om datgene wat wij onbewust in ons hoofd hadden zitten, beeldend op papier te zetten. We zijn inmiddels aan de slag gegaan om planten uit de tuin te halen. Wanneer de tuin klaar zal zijn, weten we nog niet. Maar dat het resultaat super zal zijn, staat al vast.”

fam. Boltersdorf, Tivoliweg 7 Hulst

We zijn uitermate tevreden over het geheel ...

Op ons verzoek heeft Tuinstudio Lindegroen een aantal schetsen gemaakt voor onze achtertuin. Hiervan hebben we er één uitgekozen en deze is volledig uitgewerkt met beplantingsplan en alles wat er bij hoort. Momenteel zijn we bezig met de uitvoering. Tot nu toe zijn we uitermate tevreden over het geheel.

Jan Koedijk, Breda (01-03-2009)

Een echte aanrader ...

Lindegroen wist mijn tuinwensen professioneel te vertalen in een realistisch en creatief ontwerp. Het ontwerp is mooi getekend, omlijst met foto’s van de voorgestelde planten. Ook bij de lastige hoekjes in je tuin komt zij met originele oplossingen. Lindegroen neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw smaak en ideeën en weet die te vertalen en verrassend aan te vullen, in goed onderling overleg. Tijdens de uitvoering door een hovenier was Lindegroen ook regelmatig aanwezig voor overleg. Een echte aanrader, ook als je zelf helemaal geen ideeën hebt.

Esther van Seters, Breda (01-09-2008)

Linda durft ook buiten de kaders te denken ...

Wij hebben gezocht naar een tuinontwerpbureau in de buurt en kwamen bij Tuinstudio Lindegroen uit. We hadden direct een goed gevoel. Linda is enthousiast, geïnteresseerd en heeft goede kennis van zaken en luisterde goed naar onze wensen. Linda durft ook buiten de kaders te denken en heeft bij ons een tuinontwerp voorgelegd waar we zelf nooit op gekomen waren maar wat ons nu een geweldig mooie tuin heeft opgeleverd.

 

Linda houdt ook tijdens de aanleg en na afloop goed contact met je en denkt mee in alternatieven of aanpassingen.

 

Wij zijn erg tevreden over Linda als persoon en haar kennis en kwaliteiten en raden haar ook bij u aan.

Fam. Hendrickx, Breda

Goed naar onze wensen geluisterd…

Ook bij ons is Linda aan de slag gegaan. Ze heeft eerst een aantal ontwerpschetsen gemaakt en hier de beste uit weten te halen na eerst e.e.a. mondeling doorgesproken te hebben. Linda heeft goed naar onze wensen geluisterd en aanpassingen in de schetsen gemaakt. We waren volgens mij niet de makkelijkste klanten, want ze moest regelmatig langskomen als wij weer eens iets anders in ons hoofd gehaald hadden. Ze heeft ons nooit het gevoel gegeven dat dit niet helemaal de bedoeling was. Uiteindelijk was het totaalplaatje klaar en kregen we een uitgebreide beschrijving van het tuinplan. Daar staat in beschreven wanneer we de planten moeten snoeien, wanneer ze bloeien etc. Reuzefijn voor mensen die allesbehalve groene vingers hebben. Wij zijn dik tevreden over Linda.

Fam. van Oosterhout, Breda

Blij met het mooie ontwerp…

Wij hebben een groot erf rondom onze woonboerderij en los van schapenweitjes, knotwilgen, fruitbomen en Zeeuwse hagen konden we maar geen goede invulling geven aan de rest van het perceel. Er was al eens een ontwerp gemaakt, maar dat leek te arbeidsintensief. Onze vraag aan Linda was dan ook om een "onderhoudsvriendelijk" ontwerp te maken. Ze heeft al onze wensen geïnventariseerd en is daarmee aan de slag gegaan. Er kwam een mooi ontwerp uit voort waar we erg blij mee zijn. Het beplantingsplan dat ze op ons verzoek bijgeleverd heeft biedt houvast om plantensoorten te kiezen die gedijen op Zeeuwse klei. Linda is zorgvuldig in haar communicatie en in de uitwerking van haar plannen. We kunnen haar van harte aanbevelen aan mensen met tuinplannen!

Susan van der Beek, Hofstede De Meibloem, Kleverskerke

Graag nodig ik u uit om reacties en referenties van klanten van Tuinstudio Lindegroen  te lezen.